Хемиски производи

Автомобилска програма
 Течност против замрзнување, корозија и прегревање на системот за ладење на моторот.
АНТИФРИЗ 40 - 10l
АНТИФРИЗ 40 - 5l
АНТИФРИЗ 40 - 1l
ПРЕМИУМ АНТИФРИЗ G12
АНТИФРИЗ 100 - 1kg
LOREM IPSUM
Соларни и парни системи
Високо квалитетна течност за соларни системи и системи за парно греење.
Антифриз СОЛАР разреден -  на база на Етилен гликол. Содржи ефикасни адитиви за заштита од корозија за сите видови инсталации и адитиви против пенење. Придонесува за подобра размена на енергијата со грејните тела и ги штити од корозија. Стандардна заштита против мрзнење до -36 и вриење до +130.По желба на купувачот се произведува до било која температура.

Пакување: 10 лит,200 лит,1000 лит и рефусно.
Антифриз СОЛАР Концентрат -  на база на Етилен гликол. Содржи ефикасни адитиви за заштита од корозија за сите видови инсталации и адитиви против пенење. Придонесува за подобра размена на енергијата со грејните тела и ги штити од корозија.Разреден во однос 50:50, има заштита до -36.

Пакување: 10 кгр,200 кгр,1000 кгр и рефусно.
Антифриз СОЛАР Прехранбен -  на база на Пропилен гликол. Физиолошки безопасна (неотровна) течност за употреба во системите за греење и ладење во прехранбената, месната , млечната и винската индустрија. Содржи ефикасни адитиви за заштита од корозија за сите видови инсталации и адитиви против пенење. Се произведува како концентриран или во сооднос по желба на купувачот.
Пакување: 10 кгр,200 кгр,1000 кгр и рефусно.